Waarom Therminon

De meest innovatieve keuze
Therminon is een toonaangevende producent en leveran­cier van innovatieve én duurzame totaalsystemen voor vloer­verwarming en -koeling. Dat geldt ook voor het productie­proces waarbij de nieuwste technieken zorgen voor optimale kwaliteitsborging. Je bent verzekerd van de nieuwste tech­nieken en meest innovatieve oplossingen die je binnen de markt kunt vinden.

De meest duurzame keuze
Therminon scoort maximaal op duurzaamheid. Zo ont­wikkelen wij niet alleen producten met een hoge energie-efficiëntie en lange levensduur, maar wordt ook alles volledig geproduceerd én geleverd vanuit Nederland. Transportbewegingen worden zo tot een minimum beperkt. Daarnaast worden van restafval gereedschappen of verpakkings­materialen gemaakt. Met Therminon maak je dus een bewuste en duurzame keuze.

Betrouwbare kwaliteit
Bij Therminon staat kwaliteit voorop. Deze kwaliteit vind je niet alleen terug in onze producten, maar ook in onze mensen en werkwijze. Wij werken volgens ISO 9001. Deze internationaal erkende norm geeft aan dat onze processen voldoen aan richtlijnen waaraan een goed kwaliteitsmanagementsysteem moet voldoen en dat wij veel waarde hechten aan continue verbetering. Daarnaast werken wij uitsluitend met A-merk leveranciers en zijn onze verdelers en vloerverwarmingsbuis voorzien van een kwaliteitskeurmerk (Kiwa-certificering). Hier­mee ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar product waarop wij dan ook maar liefst 25 jaar garantie* geven.

Uw totaalpartner
Therminon is jouw betrouwbare totaalpartner op gebied van vloerverwarming en -koeling. Wij zijn namelijk niet alleen systeemproducent, maar leveren ook alles op gebied van zoneregeling en montage. Eigenlijk heeft Therminon alles in huis wat een vloerverwarmingsinstallateur nodig heeft, tot en met een uitstekende service. Daar kun je op vertrouwen.

Excellente service
Onze supportdesk is elke werkdag tussen 8.00 en 17.30 uur bereik­baar om al je vragen te beantwoorden. Ook geven wij gratis trainingen aan professionals over de toepassing, installatie en het gebruik van onze producten. Zo ontvang je altijd de juiste technische ondersteuning. Wij vinden het hierbij belangrijk dat onze supportdeskmedewerkers en trainers goed zijn opgeleid en op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, zodat zij onze klanten hierin kunnen meenemen.

Snelle levering
Therminon levert haar partners de meeste producten direct uit eigen voorraad. Alles vanuit de eigen fabriek in Bladel. Bestel je vanuit Nederland? Dan heb je de bestelling in de meeste gevallen de volgende werkdag in huis. Wij leveren zowel op jouw bedrijfslocatie als op een willekeurige bouwlocatie. Zo zijn de benodigde materialen altijd snel én op de juiste plek voorhanden!