Therminon BIM Ready

Technieken ontwikkelen zich tegenwoordig in hoog tempo. De digitale revolutie heeft onze wereld kleiner gemaakt en vakgebieden zijn dicht naar elkaar toegegroeid. Installatietechnische bedrijven zijn intensiever gaan samenwerken om processen te optimaliseren en de efficiƫntie te verhogen.

Een van de gevolgen van deze ontwikkelingen is de opkomst van BIM, een kreet waar ondertussen iedereen al eens van heeft gehoord. En ook Therminon heeft op dit vlak niet stilgezeten. BIM zorgt niet alleen voor een vertaalslag van 2D naar 3D, het biedt ons ook de mogelijkheid om zeer veel kostbare informatie op een eenvoudige wijze beschikbaar te maken. Hier hebben wij met het oog op ‘ontzorgen van onze klanten’ optimaal gebruik van gemaakt.

Samen met Stabiplan (MEPcontent) zijn wij de samenwerking aangegaan waarbij er maar liefst 23 families en meer dan 350 modellen zijn ontworpen. Zowel kunststof als ook stalen verdelers en allemaal volledig voorzien van de meest gevraagde technische specificaties.

Hiermee zijn wij niet alleen meer de nummer 1 in vloerverwarming, maar ook op het digitale platform.

Alle modellen zijn vrij beschikbaar via www.mepcontent.eu, maar zijn ook te downloaden op onze website via de catalogus of downloads.